Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ezek a helyek tényleg alkalmas...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek a helyek tényleg alkalmasak Budapesten szabadtéri autós szexre? (link)

Figyelt kérdés

Citadella környékén keresek, és ezt találtam a fehérrel megjelölt helyek alatt:

[link]

2019. márc. 16. 23:48
 1/6 anonim ***** válasza:

A város nem azért van, hogy arra sétáló emberek véletlenül meglássák az autóban kefélőket. A város mindenkié. A parkolókat, parkolásra alkalmas helyeket pedig azért találták ki, hogy legyen hol letenni az autót, amíg máshol vagytok.

Eléggé rossz ötlet a fővárosban. Akkor már a főváros mellett valami nagyon kieső helyen kellene.

2019. márc. 17. 00:10
 2/6 A kérdező kommentje:
Tudsz ajánlani erre alkalmas helyet a főváros mellett akár a Citadellától mérve?
2019. márc. 17. 00:15
 3/6 GigiDiAugustino ***** válasza:
Otthon dugjál ne a kocsiban
2019. márc. 17. 04:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Inkább verd ki.
2019. márc. 17. 06:40
 5/6 anonim ***** válasza:

Szabadtéri autós szex a Margitszigeten? Az megvan, hogy a Margitsziget egész területe autómentes zóna? :D :D Ha behajtasz kocsival, akkor a sziget végén le kell parkolnod, tovább nem mehetsz, a parkolási díj rohadt magas.

Sztem a legtöbb hely, ami itt be van jelölve, nem alkalmas. Egyedül a budai hegyeket mondanám jónak ilyen célra, de ott se mindegy, hova mész. Tudnék helyet mondani, de nem fogok, semmi kedvem belétek botlani.

2019. márc. 17. 09:59
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon ritkán vagyok Pesten, szóval tuti nem botlanál belém. Nagyon fontos lenne ez most nekem.
2019. márc. 17. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!