Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek, ha az angoltanárom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha az angoltanárom nem száll le rólam?

Figyelt kérdés
Nos az egész úgy kezdődött, hogy véletlenül összekevertem valakivel facebookon, és kapott egy meglepetésszerű dickpict... Azóta pedig jóformán folyamatosan rám mosolyog, próbál kisebb kontaktusokba kerülni, néha vegigsimig, mikor elsetal mellettem, és beszél velem, amikor csak tud. Egy negyvenes, családos hölgyről van szó, én 18 éves fiú vagyok. Nem akarom, higy később ebből még gondom legyen, hogyan tisztázzam a helyzetet?

2019. márc. 16. 17:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ha idős is és túlsúlyos is akkor mégis hogyan keverhetted össze facebookon ?

Jó történet lett volna, de a részletekbe belebuktál.

2019. márc. 16. 17:51
 12/12 Mjanos24 ***** válasza:
Először is mi az a dickpict?,másik miből gondolod hogy amit küldtél neki célzásnak veszi? Ha tanárot boldog házasságban él akkor miért kockáztatna veled?,lehet hogy tudja nem neki kuldet!,és neved az egészen!,légy már tökös vagy puncit van?beszélt meg velle!,ird meg ha személyesen nem megy hogy azt a nem neki kuldet!azt a dickpicket!Sosem leszel férfi ha nem álsz a sarkatra és beszélsz velle!
2019. márc. 16. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!