Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a legmocskosabb szexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a legmocskosabb szexuális fantáziátok?

Figyelt kérdés
Kort és nemet is írjatok légyszi!
2019. márc. 14. 21:46
1 2
 11/20 anonymousreview60 ***** válasza:

38F/HET

Szeretném, ha kikötöznének és csuklyát tennének a fejemre, ami miatt nem ismerném fel a támadóimat, akik 6 hiperfeminin nő 1-1, méretre egyre hosszabb és vastagabb, valósághű strap-onnal. Análisan megerőszakolnának, és mindig megvonnák az orgazmust. Kivéve a hatodiknál, akinél levennék a csuklyámat az orgazmus előtt, és aki a 21 cm * 5-6 cm-es farkával dugna meg, és a vége előtt az utolsó pillanatokban vernék is a farkamat.

2019. márc. 15. 07:13
 12/20 anonim ***** válasza:
Fiatal lánnyal. 38/F
2019. márc. 15. 08:31
 13/20 anonim ***** válasza:

1: hármas 2fi 1l 2l1f

2 végig nézni az aktuális párom vagy egy párt ahogy dugnak

3: idős nővel

4:szeretőt tartani

5 bdsm

2019. márc. 15. 08:31
 14/20 kovpet ***** válasza:
Fiatal lánnyal lenni. Meg fiatal sráccal is. Meg kettejükkel egyszerre :)
2019. márc. 15. 09:05
 15/20 anonim ***** válasza:

- Egy 16-17 eves lannyal dugni egy jot.

- 2f 1l harmas, 2l 1f harmas

33f

2019. márc. 15. 10:00
 16/20 anonim ***** válasza:
15-ös: az első megvolt tegnap is, a 3-asra nem vágyom, mert 2 csajnál már nem tudnék annyira teljesíteni, másik pasi meg világért se kell.
2019. márc. 15. 11:33
 17/20 anonim ***** válasza:
Fiatal lánnyal(akár szűz is)aki kiszeretne próbálni mindent. Lányok írhatnak aki beszélgetne:) 29F
2019. márc. 15. 15:40
 18/20 anonim ***** válasza:
Meztelen szubokat terelni lóháton ülve, korbácsolni, megbillogozni, megdugni őket.
2019. márc. 15. 18:17
 19/20 Király Péter 1 ***** válasza:
Bőrruhás pasikkal közösen egy lányt, aztán mi is egymással foglalkoznánk négyesben. Minden pillanatát kiélni élvezni flörtölést, kacsintást.. Szex bújócskát játszani, kártyázni húzni szoba beosztást ott meglepetéseket okozni. Gazdag kastélytulajokkal mindenhol dugni, kiélni mindent, nézni, hallgatni barátnőm perverzitásait amit én hozok ki belőle.
2019. márc. 16. 17:32
 20/20 Király Péter 1 ***** válasza:
Volt fenekeltem, de betörős játékot még nem éltem ki. Megismertem egy érett vörös dögös nőt finom husis, egyre gondoltunk amikor mentünk városban versenyezni kellett volna melyik pasi tudja felszedni ő meg kelleti magát azé lesz akinek sikerül. Volt néztem barátnőm inkább ágytársnak nevezek néztem ahogy érett pasik felszedik izgatott.
2019. márc. 16. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!