Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Valaki dolgozott már szextelefonosként? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Az emelt díjas számokra gondolok, ahol a csajok telefonbeszélgetéssel izgatják fel a pasikat.
Igaz, hogy ezt csináljátok főzés, takarítás közben is, és azt hazudjátok, hogy most épp masztizom, vagy nincs rajtam bugyi és hasonlók?
Mármint arra gondolok, hogy full kamu, viszont jól fizet.
2019. márc. 13. 18:25
1/3 anonim válasza:
Igen, én csínáltam már főzés közben, jó kis csirkét csináltam de volt amikor tényleg masztiztam
2/3 anonim válasza:
Nekem csak sztorikat meséltek. Volt egy kis búza pasi, az frankón belelihegett női hangon pasiknak :DD de volt, aki közben festette a körmét, reszelte.....:) mármint a körmét :))
3/3 anonim válasza:
Volt egy ismerősöm aki csinálta valamikor 20 éve egy rövidebb ideig. Sokat nevettünk a sztorikon amiket mesélt, néha 1-1 telefont mi is hallottunk. 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!