Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők kinek mi volt a legnagyobb pénosz amivel dolgo volt es mi volt a tapasztalat?
Figyelt kérdés
2019. márc. 13. 16:06
11/19 A kérdező kommentje:
Nem meregetem mert 22 evesen ketlem hogy none mar es ne is nojon mert mart durva lenne.. Egyebkent meg nem erdekel a helyesiiras egy oldalon nem egy kervenyt irok es telefonon amugy sem olyan egyszeru ha valaki gyorsan ir :)
2019. márc. 13. 17:24
12/19 anonim válasza:
A stílus maga az ember. Şzar helyesírás névtelen oldalon is şzar személyiséget tükröz.
13/19 anonim válasza:
Szerintem is f*ság neten helyesírásba belekötni, de a gyk arról szól hogy cseszegessük egymásr
15/19 A kérdező kommentje:
Utolso koszonom szepen vegre valaki.. ez ott egy oldal semmot nem mutat a helyesirasom valoeletben mas de tudod telefonon melle lehet nyomni meg ilyesmi
2019. márc. 13. 17:32
16/19 anonim válasza:
Na azt hittem lesznek itt velős sztorik, erre már megint csak a helyesírás. Csalódott vagyok.
18/19 A kérdező kommentje:
Xd
2019. márc. 13. 17:43
19/19 anonim válasza:
Nem tudom centire, mert nem méregettük, de volt olyan akiét miután megláttam,mondtam, hogy jobb ha öltözik,mert én ezzel biztosan nem. Saccra olyan 20 körüli volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!