Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit gondoltok egy olyan nöröl...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok egy olyan nöröl akinek ha nem sikerül a szex akkor dührohamot kap?

Figyelt kérdés
Szexelni akar az új pasijàval de annak nem àll fel mert biztos ideges és ezért nem sikerül. Erre a nö dührohamot kap meg veszekszik. Ez normalis?? Minden nö ilyen?? Am ez egy haveromal tortent meg. Hogy lehet ilyen kegyetlen??

2019. márc. 12. 22:27
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
Nem,nem minden nő ilyen
2019. márc. 12. 22:28
 2/8 anonim ***** válasza:
9%
Volt rá példa, igen. 3x egymás után, 30 éves férfivel. Felállt, de vagy lelankadt vagy elment 5 percen belül. Nem lett hosszú a kapcsolatunk, mázlija volt, hogy jól nézett ki, azért is kapott több esélyt, de meguntam.
2019. márc. 12. 22:30
 3/8 anonim ***** válasza:
89%
hagyd a pics@ba ezt a luvnyát. sztem ne traumatizáld magadat vele többször. szerintem minden barátnőmnél előfordult, hogy az első 1-2 alkalomnál nem állt fel, utána soha nem volt semmi gond. ez teljesen normális. vannak nők akik ezt személyes sértésnek veszik.. de a dühroham az határozottan túlzás. gondolj bele.. ha ettől dührohama lett, mitől lehet vajon még? szerintem naagyjából mindentől
2019. márc. 12. 22:32
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Volt barátnőm beszámolója alapján a nővére is hasonló figura lehet(ett).

Nem gondolok az ilyen nőkről semmi rosszat. Egyszerűen nem romantikus alkatok. Ezeknek éppen ezért nem egy "jófiú" kell, hanem egy kemény férfi, aki jól meg tudja baxni jó erősen.

Haverodnak üzenem, hogy keressen más barátnőt, aki hozzá való.

2019. márc. 12. 22:56
 5/8 anonim ***** válasza:
55%
a "minden nő ilyen?" miatt páros lábbal nekifutásból rendezném az arcod.. az idióta általánositás a halálom :)
2019. márc. 13. 05:56
 6/8 anonim ***** válasza:
40%

Nem minden nő ilyen, de gondolom a csajnak is megvolt rá az oka.

A halálom mikor a pasi a csajra próbálja rá hárítani a saját kudarcát, csak h a pasinak könnyebb legyen.

L

2019. márc. 13. 06:36
 7/8 anonim ***** válasza:
14%
ostoba
2019. márc. 13. 11:20
 8/8 anonim ***** válasza:
22%

...jó, akkor egy istennő, b*zdmeg! :D

(előző voltam)

2019. márc. 13. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!