Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, Lányok! Ti hány évesen szexeltetek először?
17. születésnapom előtt egy hónappal nem, mert nem volt óvszerünk, anélkül nem engedett semmit.
20.5 évesen sem, mert nem állt fel.
23 évesen, 20 nappal a 24. születésnapom előtt vesztettem el. Kemény évek voltak, a várakozás.
A 3 eset 3 különböző nő volt. Egyik egy évvel idősebb, másik egy évvel fiatalabb, harmadik velem egyidős. Az első kettővel lett volna esélyem újra, de féltem, ezért hagytam a francba. Utólag azt mondom, jó döntés volt, még ha éveken keresztül nem is gondoltam így. Sőt, ha tehetném, a szüzességem elvesztését is visszaszívnám, azt se kellett volna.
28F
2hettel a 19 szülinap előtt . Sajnos nem túl szép emlék. Először hátulról e tette, mikor el sírtam magam, csak akkor vette észre magát ( sok nője volt és egy ideje nem volt sex, és el feledkezett figyelni rám)
Aztán felült hogy lássa minden reakcióm de nekem addigra nem Igazán volt kedvem. Mindegy. Akkor majd a legközelebbi barátommal figyelek, hogy jó legyen. 20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!