Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 éves szűz?
Naponta van 10 ilyen kérdés.
Attól függ, hogy a pasinak számít-e más is, mint hogy ő állítólag "szűz". De ha a pasi hátulról szereti, biztos talál magának megfelelő partnert..
Viccet "félre".
Reménytelen vagy. Aki 13 éves korában nem esett át rajta, az sosem fog szexelni.
De most tényleg komolyan:
Ha valaki azzal van elfoglalva, hogy eddig nem jött össze senkivel, és erre építi a kapcsolatát, az sosem fog összejönni senkivel. Ha valaki arra építi a kapcsolatát, hogy összejöjjön valakivel, összejön valakivel.
Minden más esetre ott vannak a jól megbecsült prostituáltak. Aki annyira aggódik a szexuális tapasztalatlansága miatt, menjen el dolgozni és egy heti béréért a legjobb prostit is kibérelheti, aztán rájöhet, hogy semmi sem változott, és teljesen alaptalan volt a félelme, de az az igazság, hogy egy pszichológus drágább, mint egy prosti, szóval ez egy olcsóbb megoldás.
Fordítva tedd fel a kérdést: honnan tudná meg, hogy az vagy? Én 20 nappal a 24. születésnapom előtt vesztettem el, és a mai napig nem derült ki számára, hogy ő volt nekem az első. Mikor elkezdtem ujjazni, azt hitte, az már a farkam, pedig nemcsak szűz voltam, de még ujjazni se ujjaztam. De ha rá is kérdezett volna, azt mondtam volna, hogy csak rég voltam nővel/fáradt voltam (koncert után voltunk), szóval úgysem derült volna ki sehogy.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!