Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hölgyek, asszonyok figyelem! Menyire jön be szexuális téren Gáspár Győző Lefeküdnétek vele?
Figyelt kérdés
2019. márc. 9. 19:15
1/11 anonim válasza:
Nekem kövér és az arca sem jön be, szerintem szexben is lassú, nem jó a tempója. Lehet sok nővel volt, de szerintem béna. Nem.
3/11 anonim válasza:
Soha nem érnék hozzá egy ujjal sem kategória számomra.
5/11 anonim válasza:
Figyelem, figyelem! Mennyire jön be Gáspár Győző? Figyelem, figyelem!
6/11 anonim válasza:
Amúgy pár hete láttam az Aréna Plázában a Beával, teljesen kulturáltak voltak. Magasabb voltam magassarkúban, mint ő. Nem kell, köszi. Nem vonzó.
7/11 anonim válasza:
Számomra undorító a kinézete, és soha az életben nem feküdnék le vele.
9/11 anonim válasza:
More! Hiába raktad ki a kérdést, még bottal sem érnének hozzád!
10/11 anonim válasza:
Soha. Már a kérdés is undi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!