Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Ti mit szólnátok, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti mit szólnátok, ha a nő, akivel összejönnétek,25 évesen szűz lenne?

Figyelt kérdés
Kort is írjatok és hogy mennyit várnátok a behatolással, ha petting az van bőven. + véleményeteket

2019. márc. 9. 16:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
70%

Én 21 éves koromig vártam vele. Már majdnem 22 voltam. Azóta menyasszony. Miért ne lehetne valaki 25 évesen szűz? Hosszú előjáték, ha kell legyen kéznél síkosító, vagy extra síkos óvszer, légy türelmes, ne akarj berombolni oda azonnal. Nekem az első alkalom lassú volt, érzéki, de volt egy két bénázás is, benne van a pakliban. Nem véreztem se közben sem utána. Az elején feszített, utána élveztem, és el is mentem a végén.

Az első alkalom ne rólad szóljon főként hanem róla, egyszer kibírod, utána meg belejön majd szépen.

2019. márc. 9. 16:48
 12/19 anonim ***** válasza:
43%
Igen. 2-3 hónap. F/29 szerintem ez a szűz téma túl van misztifikálva.
2019. márc. 9. 16:53
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

2x volt 25+ éves szűz párom.

Az elsővel kb 4-5 hónap után történt meg, a másodikkal majd egy év.

2019. márc. 9. 16:56
 14/19 ZoltanAnglia ***** válasza:
16%
Ilyen no kene nekem. ...25 eves we szuz 2 jo pont. 53 f.
2019. márc. 9. 17:00
 15/19 anonim ***** válasza:
87%

Ha szűz akkor hát szűz. Nincs ebben semmi extra, egyszer mindenki szűz volt. Ő meg még nem talált olyat akire "rábízta" volna magát.

A petting az jó dolog, de nem pórcselekménynek.. addig várnék amíg nem érzi magát késznek. Nyilván fokozatosan lépésről-lépésre szeretne haladni, úgyhogy partner lennék benne, hogy felfedezhesse a saját szexualitását:)

28F

2019. márc. 9. 17:39
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
Kissé gázos és tartanék tőle hogy miért is !
2019. márc. 9. 18:19
 17/19 mikeXxX ***** válasza:
1# +1 válasz . 40f
2019. márc. 10. 09:09
 18/19 KJUsul ***** válasza:
Megbecsülném, később feleségül venném és családot alapítanék vele.
2019. márc. 16. 17:08
 19/19 anonim ***** válasza:

Meglepődnék és örülnék neki, hogy Ő nem egy a sok közül.

Ha van petting akkor akár egy évet is vagy többet, de utána szeretnék gyereket is tőle :)

30f

2019. ápr. 3. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!