Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, akiknek tartós kapcsolatuk volt extrém intin méretű férfival?
Figyelt kérdés
Igen, sajnálom, megint egy farokméret kérdés. Viszont engem olyan szinten érdekelne a dolog, hogy ezelőtt nekem sosem volt bajom a méretemmel, sőt, kifejezetten elégedett voltam magammal odalenn, viszont mióta barátnőm lett, ez megváltozott. Még az ismerkedésünk alatt elhintette, hogy az előző barátjának bizony mekkora extrém nagy volt, és azzal mennyire jó volt a szex. Ennek ellenére összejöttem vele, nagyon jól megvagyunk, de ez az egy dolog nem hagy nyugton és rendszeresen eszembe jut, hogy vajon érzi a különbséget a kettő között? Vajon én is ki tudom úgy elégíteni, vagy mindenképpen hiányzik neki egy olyan méret, ha egyszer már megkapta? Nők, akik voltatok már igazán nagy méretű férfival hosszú távon utána ugyanúgy tudtatok élvezni egy kisebb méretet is, vagy kellett egy hasonlóan nagy? Válaszokat előre is köszönöm!2019. márc. 9. 11:41
11/14 anonim 

válasza:

Ez egy riba.nc, meg fog csalni.
12/14 anonim 

válasza:

Exemnek 21-22cm volt es vastag, azt hittem beszarok néha..
A jelenlegi átlagos, sokkal jobb
13/14 anonim 

válasza:

Nekem volt baratom 22 cmes szerszammal, utana meg 18 centis, da nagyon vastag, ugyanolyan jo volt. Azota voltam kisebb farku sracokkal is, aki tudta hasznalni azzal teljesen jo volt, de akinek kicsi es meg benazik is, na az kuka. De azert en jobban orulok ja nagyobb a meret, minimum 17-18 centissel mar nincs problema
14/14 anonim 

válasza:

Nem tudom mennyire extrém de exemnek 22 centis volt és vastag is, több előjáték kelett és elejen több idő míg megszoktam de végül nem vollt gonnd, 1-2 pózban kelet kicsit ovatosabbnak lennie
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!