Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szex előtt érdemes kiverni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex előtt érdemes kiverni hogy tovább bírja az ember?

Figyelt kérdés
2019. márc. 5. 12:24
 1/9 anonim ***** válasza:
Csak ha 2 perces vagy
2019. márc. 5. 12:27
 2/9 anonim ***** válasza:
0%

Miért nem benne élvezel el? Ameddig meg kész nem vagy a következő körre, addig kényeztetheted orálisan.

Én nagyon hamar eltudok menni, de ezt egyébként szokták szeretni a nők, mert hamisíthatatlan jelzés feléjük, hogy csodálatos érzés bennük lenni. Főleg az idősebbeknek tudnak ettől nagyon megőrülni, mert fiatalnak érzik magukat tőle.

Egyedül akkor baj ha hamar megy el az ember, ha ott vége is van az akciónak.

2019. márc. 5. 12:36
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem mindenképp,másképp semeddig sem bírom.
2019. márc. 5. 12:43
 4/9 anonim ***** válasza:
83%

Nőként teljesen eggyet értek a második hozzászólóval, pedig még nem vagyok 30.

Ha van folytatás semmi gond ha hamar elélvez a partner, sőtt még izgató is tud lenni.

2019. márc. 5. 12:47
 5/9 anonim ***** válasza:

ember függő

szűz vagy? van már tapasztalatod?

Nekem problémám volt a gyorstűzeléssel, de simán bírtam 2-3 menetet is. De ha őszinte lehetek, sokat nem ért a kiverés. Persze valamennyire tompított, de mégsem 10 perccel hamarabb vered ki, hanem órákkal hamarabb és emiatt már sokat nem ad.

Volt, hogy nagyon sokat kivertem, annyira, hogy már fel sem tudtam állítani (talán 4-5ször) és amikor találkoztam a csajjal, vele mégis egyből felállt és neki estem és az egyik legdurvább dugás lett belőle, mert nagyon kemény voltam, mégis baromi hosszan bírtam.

de tudom, hogy vannak olyanok, akiknek nem megy sok alkalom, nekik ezt nem ajánlom

2019. márc. 5. 12:54
 6/9 A kérdező kommentje:

Elég sokszor el tudok élvezni .

Mikor kapcsolatban voltam szinte bírtam elég sokáig .

De most hogy nincs barátnőm így elég rossz mert mikor volt akkor hozzá voltam úgy mond szokva az ingerhez .

2019. márc. 5. 13:00
 7/9 anonim ***** válasza:

Vegyél egy Fleshlight-ot, aztán azzal maszturbálj ameddig nincs nő. Tökéletes eszköz arra, hogy ne szokj el nagyon az igazi punci érzésétől.

Én kipróbáltam már párat, nagyon jó cucc. Szerintem amelyik legközelebb van érzésben egy igazi puncihoz az a "Flight Aviator" típus.

2019. márc. 5. 13:10
 8/9 anonim ***** válasza:
Mindenképp.
2019. márc. 5. 13:31
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Nemcsak hogy érdemes, egyenesen kötelező!
2019. márc. 5. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!