Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/12 anonim válasza:
kipróbálnám a dildóm a pasimon ...de nem engedi :)
3/12 anonim válasza:
Én a kaki szexet próbálnám ki,de nincs kivel.
4/12 anonim válasza:
Nekem csak egy egyszerű vàgyam van xd hogy végre valaki jó keményen megdugjon és ne 5 percig tartson
5/12 anonim válasza:
Oh lehetnek nekik bőveeen. :D csatlakozom a 4es hozzászólóhoz, annyi variansal hogy volt benne részem. A durva szex izgat. Esetleg poráz, nyakörv, kikötözés...ez..az. Ez manapság már nem vlmi beteges. Mégsem volt meg benne részem, bár a kellekre lassan raszanom magam 🤭
6/12 anonim válasza:
Ha ez már beteges vágynak minősül, akkor én is beteg vagyok. Sőt, én emellé ki is nyalnám a srácot és bónuszpont lenne, ha még nem nagykorú (szeretem a friss husit, na).
7/12 anonim válasza:
#6 itt most lányokról van szó, topicot tévesztettél :) / nem baj, én is szoktam :) /
8/12 anonim válasza:
Mélytorok, anál, kemény szex, illetve kipróbálnám lánnyal is... :D Bár ezek szerintem nem betegesek.
21/L
9/12 anonim válasza:
Tőled kellett megtudnom, hogy valójában (meleg) fiú vagyok...
10/12 anonim válasza:
Exbarátnőm imádta ha fojtogatom(persze csak ésszel, nyilván), eléggé erős lábfétise volt, és volt hogy kinyalta/ujjazta a fenekemet is.
Szóval ja. Vannak ugyanolyan, vagy még betegebbek mint a fiúk... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!