Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti belemennétek?
Figyelt kérdés
A pasim azt akarja hogy lepukizzam.2019. márc. 5. 01:08
1/11 anonim válasza:
Hát ha ez a szíve vágy és nem több...
2/11 anonim válasza:
Hát amúgy veled se punci se normál puki nem fordult még elő szex közben? Én örülnék ha nem lenne. :D
Semmi nincs ebben.
3/11 anonim válasza:
Ameddig nem azt kéri, hogy szarj a mellkasára és csapkodd szét strandpapuccsal, addig minden rendben.
4/11 anonim válasza:
Nincs ebben amúgy semmi, bár elég fura kérés :)
Biztos ez a bakancslistájáról való :)
5/11 anonim válasza:
Hát ez jó
Furcsa fétisei vannak a pasidnak.
Nem vagyok szívbajos nem fogok bélgörcsöt kapni mert pasival vagyok. Szoktam én is durrogtatni de próbálom diszkréten a mosdóban wc-ben elintézni nem pedig direkt előtte de előfordult már h ki csúszott..
Viszont szándékosan a srácra fingani nem
6/11 anonim válasza:
hát az én feleségem már annyiszor fingott le álmában és olyan büdöset tud, hogy én ebben nem látok semmi szokatlant
8/11 anonim válasza:
Ha csak ez a vágya.... Miért ne?
Vannak ennél sokkal extrémebb dolgok is.
9/11 anonim válasza:
Nekem is ez a nagy vágyam. Tökjó, hogy el merte neked mondani. Szerintem teljesítsd, hadd örüljön! :D
10/11 anonim válasza:
akkor már le is sz.rhatod.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!