Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mással is megesett már hogy egy nap leforgasa alatt két pasival is szexeltetek, mindkettojukkel gumi nelkul?
Ma reggel egyutt voltam a pasimmal, delutan viszont összefutottam egy exemmel es felmentem hozza nosztalgiabol. Tudom hogy emiatt ribinek fognak tartani sokan de nem bantam meg mert fiatal vagyok meg, szeretnek elni. Tudom akkor ne legyen fix pasim... De ez kicsit komlikaltabb ennel.
20 L
Remélhetően teherbe estél akár mindkettőtúl.
Aztán majd mehet a vita hogy kié.
Igen, nagyon sokszor. A válás után pár évig én is élni akartam így nem vettem komolyan a pasikat.
Most van komoly kapcsolatom így meg sem fordul a fejemben.
Francokat komplikált, szereted a faszt, nincs ebben semmi.
Viszont ha a barátod nem tudja hogy mibe vágta a fejszéjét veled, akkor bizony elég hulladék ember vagy.
Olcsó lány legalább használtál volna gumit, ha a párod rájön remélem meglepetésből szex közben a seggedbe rakja
Én ezt tenném mert kb ilyen érzés nekünk ha megcsalnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!