Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyéjszakás szűz lánnyal?
Visszautasítanátok egy lányt csak mert szűz?
18 éves vagyok, ráadásul koraérett, bőven vágyok már arra hogy lefeküdhessek valakivel (nyilván hasonló korú, vonzó sráccal) és nem tervezek csak azért várni mert nem vagyok szerelmes. Tudom sokan elítélik ezt , bár nem értem miért.. ha kölcsönösen jó a két félnek.
hát 1 éjszakást lehet, de tartalmasabbat nem
a magyarázat egyszerű
F
Nem zavarna a dolog, jöhetnél xdxd.
29f
Nem lenne gond, nem utasítanám vissza. Jöhetnél.
29/F
#1-es vagyok:
mármint a visszautasításra írtam azt
hogy lehet 1 éjszakásra visszautasítanám
Én is így szexeltem először. Igazából nem sokkal azelőtt mondtam el a srácnak, hogy megtörtént volna. Meglepődött és azt mondta, hogy korábban el kellett volna neki mondanom (azért nem mondtam, mert a randink körülbelül 5-6 óráig tartott szexszel együtt). Nos párkapcsolatot nem dzeretett volna, de mondta, hogy szeretne még látni = szexkapcsolat. Aztán ennél a sztori bonyolultabb bolt, de a lényeg, hogy én sem bántam meg, ugyanilyen idős voltam, mint te, és szerintem ebben nincsen semmi gáz. Nyilván előtte érdemes egy kicsit megismerni a másikat, hogy lásd, hogy kb. milyen karakter, mert nyilván érhetnek meglepetések.
20/L
Már ne haragudj, de nem!
Egyik barátnőm mesélte,hogy a barátnőjét elkisérte egy randira ahová a srác is haverjával ment. 2 cigány srác 2 magyar csaj. A csaj még szűz volt a cigány srác csókolózott simogatta már ágyban voltak,de amikor mondta,hogy még nem volt senkije akkor a srác leállt és mondta,hogy akkor ma nem!
Hogyha te nagyon szeretnéd akkor természetesen tedd meg, de szerintem több kárt okozol mint amit nyersz. Fájni fog az első, de te egyéjszakásat akarsz. És mivel az első annyira nem lesz jó lehet gátlásaid lesznek a szexel. Én még férfiként is azt mondom, hogy szerelmesen sokkal jobb a szeretkezés mint egy szex. Én 28évesen elutasítanám a dolgot,ha tudom,hogy ennyi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!