Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Medical fetish iránt érdeklődő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Medical fetish iránt érdeklődők, ti hány éves korotokban vettétek észre, hogy ez izgat benneteket? Igazi orvosi vizsgálaton is felizgultok? Ha nem nagy kérés, írjátok le, hány évesek, és milyen neműek vagytok!

Figyelt kérdés

2019. márc. 2. 10:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Engem csak az izgat, hogy én vizsgáljak meg egy nőt, mint nőgyógyász. Én például utálom, ha engem fogdosnak, vizsgálnak. Eléggé megalázóan élem át.
2019. márc. 5. 15:12
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

ez egy érdekes kérdés és nagyon izgalmas visszaolvasni a válaszokat.

Én talán 11 lehettem amikor szégyenkezés közben mást is éreztem. 11 és 12 évesen az anyajegyek miatt dokihoz kellett mennem, ahol teljesen le kellett vetköznöm, ez nem vicc. Még a lábujjaim között is megnézett mindent a doki. Eleinte majd meghalltam úgy szégyeltem magamat pucéron elötte. Lány vagyok

2019. márc. 12. 09:10
 13/19 Yskirde ***** válasza:
#12-es 😲 Ahhoz ennyire nem indokolt levetkőzni, csak elhúzod a ruhát ahol anyajegy van. Anyud ott volt? Ez azért elég para
2019. márc. 30. 09:59
 14/19 anonim ***** válasza:
Olyan 8-9 éves lehettem mikor először rájöttem, hogy nagyon izgató számomra ha egy Doktornő vizsgál, iskolaorvosi vizsgálaton mindig ki akart ugrani a szívem meg magasabb volt a vérnyomásom ezért egyszer a Doktornő visszarendelt délután és a védőnővel együtt egy órán keresztül vizsgáltak ketten, többször megmérve a vérnyomásomat, szinte folyamatosan hallgatták a fonendoszkópjaikkal a szívemet és ez őrülten izgató volt, azóta is vágyom egy ilyen élményre, de persze tudom, hogy lehetetlen hozzá partnernőt találni.
2019. máj. 19. 15:11
 15/19 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, lemaradt, hogy férfi vagyok és 36 éves, egyébként én is szeretek vizsgálni.
2019. máj. 19. 15:13
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Húha, utolsó, ugyanígy vagyok. Egyszerűen nem tudom szabályozni, bármi nyugtatóra is gondolok, vizsgálaton ki akar ugrani a szívem a helyéről. Már amikor belépek,konkrétan akkor a torkomban dobog. Ezért soha nem mértek még kb. normális vérnyomást nekem, a pulzusom is vagy 130 szokott lenni. Azért kicsit (baromira) idegesítő tud lenni. Az is igaz, hogy baromi stresszes vagyok, meg mindemellett van egy fehérköpeny szindrómám, de ettől független hihetetlenül izgat, és ráadásul ugy, hogy a háziorvosom nő, illetve az összes orvosom. Nem érzem magam leszbikusnak, boldog párkapcsolatban élek, és a párom is tud a fetishemről.
2019. okt. 31. 16:31
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként utolsó vagyok, egész kicsi korom óta tudok erről, kb 8-10 éves koromtól fogva. De amúgy a minap is, a dokinő 149-es vernyomást és vagy 110-es pulzust mért, nem akarta elhinni, tekintve, hogy egy nem tulsúlyos, 25 eves , nem zsírosan táplálkozó nő vagyok. Megszámolta a pulzusom kézzel, csak nézett, és azt mondta a kardiológia lesz a következő, ha ,,így folytatom". Mondanom sem kell, a stressz mellett ,,kész voltam" úgy is, pláne amikor ráhallgatott fonendoszkóppal is.
2019. okt. 31. 16:35
 18/19 anonim ***** válasza:
Én kb 10 voltam és igen izgató volt
2022. febr. 7. 19:12
 19/19 anonim válasza:
15 évesen 18F
okt. 4. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!