Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Most velem van a baj vagy ez tényleg undorító?
2019. márc. 2. 07:24
1/13 A kérdező kommentje:
Lemaradt, hogy szerintem brutál igénytelen és nagyon alja ez a nő.
2019. márc. 2. 07:25
2/13 anonim válasza:
Lábfétises tag vagyok, és 100%-ban igazat adok... Rohadt gusztustalan...
3/13 anonim válasza:
Igénytelennek néz ki, de nekem annyit nem ér hogy válaszoljak, nemhogy kérdést írjak ki!
4/13 anonim válasza:
Ez tènyleg gàz..de sok sztàrnak deformálódott a làba
5/13 anonim válasza:
Nézd, ez a láb sikeres, míg te csak egy irigy proli vagy. Hiába köpködöd egy anonim oldalon a csaj lábát, akkor is nagyobb a sikere, mint a tiéd valaha lesz.
6/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom honnan veszed, hogy én nem vagyok sikeres.
Nyilván ennyire nem (hogy a lábammal szerepelek, mert igénytelen vagyok), de én jól érzem magam és ez a lényeg :)
2019. márc. 2. 09:08
7/13 anonim válasza:
Úgy bírom ezeket az "irigy vagy, sose leszel annyira sikeres" válaszokat. Minden sztáros kérdéshez odairja legalább egy ember.
Imádom, hogy bele se gondolnak, mennyire logikátlan baromság XD
8/13 anonim válasza:
Nem értem, miért nem egy zárt orrú magassarkút vesz fel. Gondolom ő is látja, hogy pl lelóg az ujja.
9/13 A kérdező kommentje:
Psszt, a végén ti is megkapjátok, hogy prolik vagytok.
2019. márc. 2. 10:14
10/13 anonim válasza:
Lehet, hogy sikeres ember meg minden, lehet, hogy nekem nincs vagyonom mint neki, de pasiként nézve erre a lábra csak azt tudom mondani, hogy az összes vírus és baktérium törzs megtalálható a lábán. Legyek inkább szegény és soha ne érjek el semmit, de legyek inkább ápolt, még a lábam is.
Mondom ezt pasiként!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!