Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nőnél átlagosan mennyi idő számít normálisnak még szex nélkül? Vannak akik egy idő után bediliznek?
Én 1 hónap múlva már érzem a hiányát
27N
A nők sem egyformák. Van, aki évekig elvan mindennemű probléma nélkül, de olyan is van, akinek fontosabb a szex és inkább kompromisszumot köt (pl. alkalmi kapcsolatba lép akkor is, ha korábban ellenezte, stb).
A párkapcsolat, intimitás, vagy maga az aktus hiánya is okozhat levertséget, önbizalom hiányt, magányt, frusztráltságot, feszültséget. Ezek kellemetlen negatív hatások, de a "bedilizéshez" azért több kell a szexhiánynál.
Kapcsolatban.
1 hónap után hisztis vagyok
5-6 hónap után házisárkány
Ennél több... Szerintem nem akarod megtudni....
Szingliként teljesen el vagyok szex nélkül akár 2 évig is és teljesen beszámítható vagyok
25N
# 7
A kutya a feleséged? :)
A nőknél már régen diagnosztizálták a "hisztéria" nevű betegséget, ami a szex, és főleg a kielégülés hiányából fakad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!