Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Kutya pózban szűkebb a nő hüvelye? Azért szeretitek annyira?
Figyelt kérdés
2019. márc. 1. 14:55
1/8 anonim válasza:
Nem, úgyérzem így mélyebbre megyek.
2/8 anonim válasza:
Nem ez miatt szeretik
Kutyába mélyebbre tudják tolni a fszt
3/8 anonim válasza:
Én azért szeretem, mert úgy látható a fenék meg a segglyuk.
De egyébként nem szeretem jobban, mint a misszionariust és az egyéb szemtől-szembe pózokat
4/8 anonim válasza:
Nem szűkebb, csak szeretjük a feneket nézni közben:)
5/8 anonim válasza:
Nem szűkebb..
és én a kutyapózt sem szeretem kimondottan.
Guggolva lovagoltatni, na, az már igen! :-)
6/8 anonim válasza:
Nem tudom hogy szűkebb de engem jobban stimulál sokkal jobban élvezem ha így csinalom !
7/8 anonim válasza:
nekem volt egy barátnőm aki valamiért szűkebb volt mikor kutyában csináltuk.. de egyedül ő. jó hamar el is sültem utána. viszont nem gyakran csináltuk, mert nagyon fájt neki. szóval lehet benne valami
8/8 anonim válasza:
Férfinak a látványban segít a nőnek ingerli a legfontosabb területeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!