Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti szeretnétek egy olyan nővel együtt lenni, aki szabadon mutatja előttetek pisilését, kakilását, és menstruációját, illetve anyáskodva viselkedne veletek?
Pfújj!
Elég beteg , de ilyenkor örülök, hogy nem ezzel a generációval nőttem fel.
F/42
Ilyenen már gondolkodtam. És igen, én szívesen kipróbálnám milyen egy ilyen jellegű "anyucival" "kisfiúként" élni:)
Hozzáteszem nem ártana az sem ha néha elfenekelne.
ui, Emberek miért ítélkeztek? Mégis a kérdező mivel és miben ártott nektek vagy bárki másnak a kérdésével, vagy azzal, hogy mindezt megtenné? Ezek vágyak, tiszteljük már egymást annyival, hogy nem ítéljük el a másikat csak azért, mert őt nem az izgatja mint ami az "átlagot".
#16.
Teljesen igaza van : 1000 pont nála.
Én sem birom az átlagot, semmiben. És a tömegcuccokat sem, vagyis minden olyat taszitok, amit a nagy tömeg esz.
És a szexualitásban is ez van. Soha ne,m voltam nős (53 vagyok) és az összes NŐ akivel együtt voltam hosszabb ideig, mind nagyon extrém mentalitású volt, akik szintén utáltak mindent ami átlagos-tömegcucc.
És a szexualitásunk sem volt átlagos.
DE : soha nem szóltuk le az átlagosokat. És meggyőződésem, hogy sokkal kielégültebben (test-lélek) éltünk, boldogabbak a múltunk, mint a "tömeg"-nek, akik tiszta idegbetegként rohannak a világban a többi átlag mellett-után. Miért ? mert boldogtalanok mind.
Én ezt vallom és hiszem hogy iyg van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!