Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet csinálni, ha, , megszoktam" a kezem? Bővebben lent.
Még szűz vagyok, de már közel 10 éve verem a répát(22 éves vagyok). Régebben napi 4-5x is csináltam, most egy ideje önkéntes elhatározásból lecsökkentettem ezt 1-2-re naponta(Miután egy igazi nőnél nem akart menni a dolog rendesen). Ezt a mennyiséget szeretném tovább csökkenteni a jövőben, de ezen felül tehetek még valamit ? Nincs valami tippetek esetleg ?
Ráadásul most pont van egy lány akivel kölcsönösen érdeklődünk egymás iránt, de nagyon félek, hogy csődöt fogok mondani,ha arra kerül a sor.
Az idegzetem teljesen megszokta az önkielégítést az évek alatt, valahogy átkellene állnom, de hogyan ?
#2: Inkább közben lankadt le, pedig otthon olyan merevedéseim vannak, hogy csak na.
Biztos benne volt az is, de az egyéb körülmények se voltak kifejezetten ideálisak. A gumi is nagyon zavart. De a fő ok az a torz ,,szexuális életem" lehetett szerintem.
Kezdjetek pettinggel. És az sem baj, ha megbeszéled a lánnyal hogy egy kicsit félsz a dologtól a sok recska amiatt. A lányok empatikusak, megértők segítőkészek. És ha elnyalod, és kiveri neked egy pár alkalommal, a stressz megszűnik, és jöhet az igazi szex. 2-3 hónap petting nagyon jót tehet.
Közben olvasgassatok együtt a kielégülésről. (de ha lehet ne itt)
És beszéljetek meg mindent!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!