Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha maszturbalok segedeszkozzel érzem, hogy ha ujjaznak? (Nem túl sokat, de szoktam)
Tampont érzed mikor fel dugod magadnak?
Ha igen akkor Ne aggódj
25N
Én magamnak meg nem kifejezetten csináltam,de egyébként egyszer megtörtént...csak az különös eset.
A fiú nem fektetett rám nagy hangsúlyt (alias nem izgatott fel megfelelően,alig voltam nedves,rögtön a közepébe alapon indult neki és csak a saját érdekeit tartotta szem előtt) szóval lényegében nem élveztem. Nem is éreztem semmit. El sem tudtam megfelelően lazulni... kellemetlen helyzet volt....
Tehát nem idióta vagyok,szimplán csak megijdtem kicsit,hogy most akkor ez a jelenlegi páromnal is így lesz,mert esetleg én vagyok a maszturbalas miatt túl tág -megjegyzem úgy,hogy nem használok nagy vibratort(rezges funkció nélkül)- vagy a korábbi párom volt nagyon szerencsétlen.
(Egyébként meg azt hozza teszem,hogy a jelenlegi barátom nagyon figyelne rám és csak azt nézne,hogy nekem jó legyen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!