Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A vékony, csendes, szolid...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vékony, csendes, szolid fiúkat miért veri ennyire az élet?

Figyelt kérdés

Most ha azt a szempontot nézzük hogy ők sokkal nehezebben jutnak nőhöz. Pedig minden férfi megbolodul a női testért.

Ráadásul a nők vannak kevesebben szóval ez még jobban megnehezíti a dolgot...

2019. febr. 26. 22:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
mert ők nem szolidok, hanem gyávák akik még akkor se mernének közeledni, ha kivilágított út vezetne a puncihoz
2019. febr. 27. 10:17
 12/14 anonim ***** válasza:

Én nem értem, miért van itt gyakorin ennyi hasonló kérdés. Ha csak magam veszem alapul se érzem úgy, hogy verne az élet emiatt, de ráadásul sokakat másokat sem.

Ha nem szólsz senkihez, nyilván nem is lesz, de azért nézz ki az ablakon néha, hátha szerencséd lesz :D

Rengetek vékony fiú van barátnővel. Nem itt van feltétlen a problémád. Arc sem épp elhanyagolható szempont, stílus sem, és hát kezdeményezni kell! Lehet van is olyan, akinek tetszenél, csak hát ő nem fog kezdeményezni, persze megeshet. Főleg akkor nem, ha szintúgy kissé csendesebb, nehezebben nyit mások felé.

Igen, megbolondulok egy női testért, de nem mindegyikért, csak ami az ideálomhoz közel van. Hasonlóképp a lányok is. Ha valamiért épp nagyon kizáró ok vagy nála, akkor túl sok esély nincs, de kezdeményezés nélkül ezt sose tudod meg!

2019. febr. 28. 01:33
 13/14 anonim ***** válasza:
8.: Tévedsz. ha nem jó a dumád, ha nem vagy olyan aki rengeteg témáról tud beszélni, ha nincs humorod, akkor semmilyen nőnél nem leszel sikeres. A kuka, bugyuta fiúcskákkal ez lesz. Lehet siránkoznod, de ez az igazság.
2019. febr. 28. 18:58
 14/14 anonim ***** válasza:
Lányokat se kell félteni csak ez egy berögzült hülyeség hogy megkell hódítani őket mert ezt írja az élet aztán ugyanolyanok mint a férfiak félre kefélnek és sorolhatnám.. Én speciel nem fogok meghajolni, egy csaj előtt hogy végig vigyorogjam meg humorkodjam magam és lökjem a süketeléseket mert ez nem én vagyok. Sokszor volt ez és már én éreztem magam kellemetlenül mikor ezt a trükköt alkalmaztam és tök sikertelenül. Inkább maradok komoly amilyen vagyok kész ennyi akinek meg nem tetszik menjen tovább amerre lát és keressen erre más embert akinek van erre affinitása.
2019. febr. 28. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!