Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lenne jobb a szex a szerelmeddel? (most nincs tabu)
Mi az amit említettél mar neki de mégse csinálja, mi az amit máshogy szeretnél ha csinálna, mi az amit nem mondasz mert félsz megsérted mi az amit ő szeret te nem de szereted ezért hagyod neki.
Kor és nem!!
Ez ak érdés picit aktuális nekem, néha eléggé elpityeredek a helyzeten.
Nincs állóképessége, 5 perc után fájnak a térdei, ezért kb csak egy pózban tudunk szexelni, elmegy 10 perc alatt, én nem tartok sehol. Utána segit nekem is a csúcsra jutni, de ez az egész engem egyre jobban lehangol és 2 hete elkezdtem kerülni... :/
Asszem ebből szakitás lesz igy :( Remek pár, nagyon gondoskodó, meg van vele perspektiva, de én nem akarok ilyen jövőt... :(
30N
Hát nagyon hamar "elmegy" 😞 Ami zavar, mert nekem még nem volt orgazmusom és csak a szájával,ujjával fejezi be a dolgot. Ami nem az igazi, mintha bevárna.
Hiaba mondtam neki. Nem tud valtoztatni. Eddig az osszes pasival igy jartam amugy 😰
#1:
"5 perc után fájnak a térdei, ezért kb csak egy pózban tudunk szexelni"
Hááátttöööö..... Bocsánat, de azon kívül, hogy a pasi mögötted térdel, vagy misszionárius pózban fölötted van, nem csak egy póz van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!