Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Orális szex nélküli kapcsolatb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orális szex nélküli kapcsolatban a fiú együtt marad a lánnyal?

Figyelt kérdés
Nem merem szájjal kielégíteni a barátom, nem tudom rávenni magam, hogy bekapjam neki. Ezt tolerálja egy fiú vagy erőltessem meg magam? L
2019. febr. 25. 10:07
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
0%

Te lennél együtt olyan fiúval aki meg nem hajlandó megcsókolni, mert undorodik a nedves, tocsogós szádtól?

Na ugye.

2019. febr. 25. 10:42
 12/24 anonim ***** válasza:
95%

dehogy eröltesd meg magad, miért? annyi minden mást tudsz adni neki, szinte nincs határa, tényleg soroljam?

Ha csak ez véged nem maradna nálad akkor már azonnal küld tovább. 18L

2019. febr. 25. 10:49
 13/24 Gyépésmérnök ***** válasza:
28%

Hosszú távon nem fog menni orális szex nélkül.

Én szóltam!

2019. febr. 25. 11:25
 14/24 anonim ***** válasza:
59%

Van olyan fiú aki nem szereti hogy szopják. Annak nem lesz gond.

De a legtöbb pasi szereti

Szóval vagy nem kapsz nuna nyalást amíg nem szopsz vagy meg leszel csalva vagy elhagy.

25n

2019. febr. 25. 11:44
 15/24 anonim ***** válasza:
0%
ennyire ronda a farka? amugy elhagynálak később vagy megcsalnálak rendszeresen. én egy szerelemért se vállalnám hogy egész életemben ne szopjanak le. magamat meg csak ne szopjam már azért
2019. febr. 25. 11:59
 16/24 anonim ***** válasza:
91%
Ha nem marad együtt akkor igy járt!!! Csak azt csináld amit te is szeretsz, akarsz.
2019. febr. 25. 12:35
 17/24 anonim ***** válasza:
91%

Te együtt lennél olyan nővel/férfival, aki nem hajlandó meginni a vizeletedet, mert képes undorodni attól, ami belőled, élete szerelméből jött ki?

Nagyjából ennyi a logika abban, amit írtál. "Na ugye."

2019. febr. 25. 13:08
 18/24 anonim ***** válasza:
0%
mondjuk kedves utolsó ez eléggé nagy kaksi hasonlat volt.:D
2019. febr. 25. 13:16
 19/24 anonim ***** válasza:
28%

Ha tényleg szereted és megakarod hosszú távon tartani akkor kicsit megerőlteted magad.

Legtöbb pasi imádja és nemmond le róla.

25f

2019. febr. 25. 13:25
 20/24 anonim ***** válasza:
44%
Esetleg közös fürdést szervezhettek,lehet zuhany alatt könnyebben rávennéd magad
2019. febr. 25. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!