Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az baj ha tudom, hogy itthon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj ha tudom, hogy itthon leskelödnek miközben fürdök?

Figyelt kérdés

De nem veszek rola tudomást és inkább hagyom az egészet?

Van még aki így reagálja le?

30F

2019. febr. 25. 04:40
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

1. Ha a egy fiatal csaj leskelődik irántad az hízelgő.

2. Az ilyen csaj szexuális fejlődése valószínűleg jó úton halad mert eleven, érdeklődő, és merész is. Szerintem ezzel semmi baj nincs.

3. Ha már néznek akkor gyúrd is ki magad! Ne maradj szégyenbe! :D

5. Ha egészséges az énképed és nem vagy túl szégyenlős akkor nem gondolom hogy ez zavarna téged.

Én biztos nem dugnám be a kulcslyukat és nem is célozgatnék ilyesmire a fentebb olvasható, és amúgy rohadtul átlátszó kamu történetekkel, amikről még egy hülye is levágja hogy miért adod elő...

Javaslom beszélgessetek többet a csajjal. Akkor levághatod hogy hogy néz rád. Így be tudod lőni hogy hol és mekkora távolságot kell tartanod hogy ne történjen olyan amit nem akarsz, vagy hogy hogy történjen olyan amit akarsz. Ki tudja mire buksz. (Amerikai Szépség c film..) Nincs ebben semmi érthetetlen.

Az viszont igaz hogy ha te lesnéd meg őt fürdés közben, akkor te mégis mit szeretnél?: Buktasson le? Adjon elő valami kamu történetet a barátnőjéről akit meglesett a nevelőapja, hogy égjen a pofád mint a Reichstag? Vagy csak mosolyogjon rajta és ne csináljon ügyet belőle? Na melyik lenne jobb???

Amúgy 35 vagyok az asszony 43 a lánya 22 de engem nem les meg. De ha meglesne akkor azt gondolnám hogy vonzó vagyok.

2019. febr. 25. 22:51
 22/25 A kérdező kommentje:
:) köszi utlosó, ugy voltam vele én is, hogy figyelmen kivul hagyom, de már kezd ”zavaró"(?) lenni. Ezért kértem a tanácsokat. Elég jokat írtak.
2019. febr. 26. 04:10
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is a nevelt lanyod lehet,hagyd,en is leskelodtem anno,nincs ezzel semmi baj szerintem. Dolgoztak bennem a hormonok,es onnantol kezdve,hogy mar nem furodtunk egyutt a batyammal vagy apuval,sokszor meglestem oket.Bar annyira nem kellett,eleg szabad szellemu csalad vagyunk.L
2019. febr. 26. 10:14
 24/25 ZoltanAnglia ***** válasza:
Lehet, hogy jo pasi vagy...legalabb ez jusson a nevelt lanyodnak.
2019. febr. 28. 15:01
 25/25 anonim ***** válasza:
Hagyd figyelmen kívűl de azért valahol inponáló lehet hogy meglesnek és ez jelent azert valamit !!
2019. febr. 28. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!