Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, távkapcsolatban vibrátor?
Nekem nem jönne be, mert akkor már miért nem egy pasival lep meg a derekán egy piros masnival 😍 amíg távol van foglalkozánk egymással a férfival. XD amúgy persze örülnék, de nem lenne szükséges. Az ujjaim is csodákra képesek 😏
L
nem vagyok lány, de helyedben én is vennék vibrit. de nem bonyolitanám túl. sima maszirozó vibrit vennék ami jó csiklóhoz és farokhoz is. vagyis nem vennék mert már vettem.
De tudod mi a jó még? ha nincs háziállata akkor veszel neki egyet. Akkor mindig haza akar menni hogy vki várja még akkor is ha vacsoráztatni kel az állatot. Ha van háziállat ak nincs ötletem
Ha szeret kibír egy Erasmusos ciklust, vagy egy amerikai munkás brigádot :D Ha meg nem bír a pinájával, ugy is megcsal, hiába veszel neki vibrit.
De a te dontésed. De ha veszel, vegyél sima vibrit, felesleges szuper hiper távolságit venned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!