Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 éves szűzként jobb ha elfelejtem a nőket?
Eddig 2 lány volt az akivel találkoztam, a neten ismertem meg őket. Az egyikkel csak csók meg ölelés lett. A másik meg csak beszélgetés majd jól elküldött, mert nem vagyok beszédes, meg szidott mindenért. Közbe meg odáig volt a kinézetemért, ő szép volt nagyon, de gondoltam hogy nála nincs esélyem emiatt félve is talalkoztam vele.
Szóval ennyi ami lányokkal történt.
Szerintetek is papnak kéne mennem? 😥😂
Fizetőshöz tuti nem megyek, nem elveszteni szeretném hanem egy lány igazán szerezni.
Nagyon nagy szerencsétlen vagyok ugye?
Helyemben mit tennétek?
Az ismerkedés az amiben nagyon béna vagyok, minden mást könnyen megoldok az életben. De nem akarok feleség nélkül élni egész életemben.
Hűha...:) Na akkor sorban:
"...odáig volt a kinézetemért, ő szép volt nagyon, de gondoltam hogy nála nincs esélyem emiatt félve is talalkoztam vele."
Volt nála esélyed, nem is kicsi. Találkozott veled, csak a személyiséged nem jött be neki.
"Nagyon nagy szerencsétlen vagyok ugye?"
Az.:)
"Helyemben mit tennétek?""
Ezen könnyedén tudsz változtatni, pl. úgy, hogy számodra érdektelen lányokkal, nőkkel próbálsz először kommunikálni. Pl. haver barátnőjével beszélgetsz, odamész a boltban az eladó lányokhoz és kérdezel tőlük valamit, segítséget kérsz tőlük (mondjuk nem találsz valamit). Lényeg, hogy a nőkkel szembeni görcsösségedet oldd fel valahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!