Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem a barátnőmet, de le akarok fekudni más lányokkal is. Mit tegyek?
Szerintem ne csald meg. Hidd el hogy semmi jó nincs abba ha más lányokkal szexelsz, ugyan olyan érzés.
Nekem sosem volt barátnőm, csak alkalmik, de mit nem adnék egy olyan lányért aki szeret.
Ne csinálj hülyeséget!
21f
Nekem ez 22 éves koromban volt, hogy előtte csak barátnőim voltak (2) minimum két éves kapcsolatokban, de aztán valahogy szerettem volna más lányokkal szexelni. Tizenévesen nagyon tudtam szerelmes is lenni, csak a barátnőmre gondolni állandóan, stb. Na ez manapság már nincs.
Szóval azóta inkább playboyosabb életet élek, most úgy három év alatt 15 lánnyal voltam, mióta életmódot váltottam. Családot majd olyan 30 körül-felett szeretnék, addig a tervek szerint élvezem ezt.
Neked még azért fura, mert nem éltél még másban, csak amiben most vagy. De megszoknád az újat is. A barátnőddel meg szakíts, ne csald meg.
25/F
18 év alatt nem lehet itt tartózkodni, ebben a kategóriában.
Eredj innen a kamu kérdéseddel, ÉLETEDBEN NEM VOLT MÉG NŐD.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!