Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik, van akit nem zavar ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, van akit nem zavar ha egy nőnek megvan és ugy sexel vele?

Figyelt kérdés
2019. febr. 23. 20:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Van. Még a nyalásban sem zavar, söt!
2019. febr. 24. 00:06
 12/13 anonim ***** válasza:
attól függ alapból nem zavar de ha nagyon "erős" folyása van akkor nincs nyalifali csak max kéz mondjuk én még nem találkoztam olyan lánnyal aki elvárta volna hogy legyen sőt sokuk még az együttlétet se akarja annak ellenére hogy van aki kívánósabb egyes szakaszaiban a menstruációnak.
2019. febr. 24. 00:28
 13/13 anonim ***** válasza:
Én nem akartam soha a menzeszem alatt csinálni a libidó ellenére, de a mostani párom szólt, hogy "már csinálta véresen" korábban, úgyhogy azóta nem gond nekem se. Persze nem a legerősebb első két napon és olyankor direkt nincs lovagló.
2019. febr. 24. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!