Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megnéznétek a párotokat ahogy mással van?
3 éve vagyunk együtt a barátnőmmel és nagyon jó a kapcsolatunk. Kb 1 éve a gépén nézelődtem amikor tálaltam egy videót róla és az exéről. A videó biztos hogy azelőtt készült hogy mi összejöttünk volna.
Megnéztem mert..furdalt a kíváncsiság és nagyon meglepődtem hogy teljesen beindított a dolog. Utána később elmondtam neki hogy mit tálaltam és nagyon rosszul érezte magát mert mondta hogy nem tudta hogy megvolt még a video,azt hitte hogy mindent kitörölt.
Azóta viszont engem nagyon foglalkoztat a gondolat hogy szívesen látnám megint azt a videót vagy hogy esetleg csinálja valaki másnak.
Sejtem hogy ez nem normális reakció de érzett már közületek valaki hasonlót? Egyáltalán fel kellene ezr hoznom a barátnőmnek?
Tudom hogy nem kéne hogy pont ilyen dolog indítson be de nem tudom kiverni a fejemből.
A kapcsolatunk amúgy nagyon szuper és a szex is remek.
Èn megnèznèm ahogy a pasim mással van. Pont azèrt amit az 5-ös írt.
30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!