Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akinek nem áll minden reggel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek nem áll minden reggel annak merevedési zavara van?

Figyelt kérdés
Több kérdésnél is olvastam, hogy akinek nem áll reggelente az gond, nekem nemmindig szokott állni, olyan 10/5-6x. Szex közben is néha elkezd lankadni, leginkább gyorsabb tempónál. De eddig annak tudtam be, hogy tul nedves a csaj és azért nem érzek annyira mindent. Lassabb tempónál nincs gond. Ilyenkor mi van? 22F

2019. febr. 18. 11:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Fiam! Merevedési zavar az mikor egy fullos nő szájában nem lesz kemény a lőcs.
2019. febr. 18. 12:01
 2/12 A kérdező kommentje:
Azt értem, de mint irtam szex közben is elpuhul kicsit néhány helyzetben:/
2019. febr. 18. 12:07
 3/12 anonim ***** válasza:
Kezdődő impotencia inkább. Akkor miért nem lassabban csinálod?
2019. febr. 18. 12:36
 4/12 A kérdező kommentje:
Általában lassabban is csinálom, de ha a barátnőm meg gyorsan jobban szereti azzal nemtudok mit csinálni
2019. febr. 18. 12:41
 5/12 A kérdező kommentje:
kezdődő impotencia? és lehet tenni ellene valamit?
2019. febr. 18. 12:42
 6/12 anonim ***** válasza:
Látens biszexualitás.
2019. febr. 18. 13:32
 7/12 anonim ***** válasza:

Orvoshoz fordulnék, hátha találnak valamit. Lehet érrendszeri dolog is, de lehet, csak unod a szexet.

Reggelente attól függ, hogy áll-e, hogy milyen alvási fázisban ébredsz.

2019. febr. 18. 20:21
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen van, csak annyit jelent, rendezetlenek a napjaid. Van, hogy úgy kelek fel, hogy azt se tudom tél van vagy nyár. Vagy valamikor hangosan káromkodok és nem veszem észre. Az életed kell előbb elsimítani, utána működni fog. Nekem is tegnap csak úgy hirtelen kőkemény lett. Amikor meg cumizott egy jó csaj, meg se mozdult. Lelki és fizikai állapot az egész. Legyél vékony, ne legyen rajtad zsír, ez is fontos, hogy felálljon.
2019. febr. 19. 05:49
 9/12 A kérdező kommentje:
Vékony vagyok, azzal nincs gond. Viszont igy télen nem igazán sportoltam, talán az ellustulás is közre játszhat
2019. febr. 19. 08:56
 10/12 anonim ***** válasza:
Az normális, ha nem áll minden reggel. Én is 22 vagyok, van hogy 6-kor kelek, van hogy 9.30-kor, aztán ezidő alatt persze hogy nem áll mindig a farkam, mint a cövek, és úgy ébredek fel, hogy le van lankadva. Szerintem nincs miért aggódnod, minden fiúval előfordul néha, hogy nem áll keményen a farka, főleg egy hosszú aktus során, mikor túl sokat kell teljesíteni. Olyankor rá kell segíteni, és kész.
2019. febr. 19. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!