Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Szeretitek a lepcses...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szeretitek a lepcses szétnyílt puncit?

Figyelt kérdés

2019. febr. 17. 21:12
1 2
 1/12 Eric Griffin ***** válasza:
100%

Jobbak ezek a puncis kérdések, mint a 200 napi, elég nagy e a brém?! Inkább küldjetek képet és osztályozom majd: 1-10-ig

1: dugható

2: dugható

3: dugható

4: dugható

5: dugható

6: dugható

7: dugható

8: dugható

9: dugható

10: dugható

2019. febr. 17. 21:15
 2/12 anonim ***** válasza:
mire gondolsz pontosan?
2019. febr. 17. 21:16
 3/12 anonim ***** válasza:
Nagyon jó ha játékos !
2019. febr. 17. 21:17
 4/12 anonim ***** válasza:
kuldj kepet
2019. febr. 17. 21:17
 5/12 anonim ***** válasza:
En is tag vagyok, ha erre gondolsz, de paron meg nem panaszkodott. Oke nem annyira tag, hogy harangozzon bennem, pedig szex kozben megjobban tagulunk mi csajok, de elelvez es en is. No vagyok ugyan, de nem hinnem, hogy a pasiknak tetszene, hogy nem erez semmit a csajbol. Akkor hol az elelvezes, ha csak harangozik benne? De hat ezt jobban Ok tudjak. Amugy ha valaki tagabb, az meg nem lepcses szetnyilt punciju. :) Kinek tag kinek szuk.
2019. febr. 17. 21:28
 6/12 anonim ***** válasza:
Az milyen? Kép?
2019. febr. 17. 21:31
 7/12 anonim ***** válasza:
90%

Utána kellett olvasnom. Ezt találtam:

lepcses (főnév)

1. Népies: Locsogó ember szája, amivel sokat beszél különösebb mondanivaló vagy határozott szándék nélkül.

– Fogd be a lepcsest! – szól rá az asszonyra a férj. – Akkora a lepcsese, hogy egy megpakolt szekér is átférne rajta!

2. Népies: Locsogó szájú személy, főleg nő, aki sokat beszél különösebb mondanivaló vagy határozott szándék nélkül.

A lepcses egész nap csak a szomszédokkal locsog, nem végzi a dolgát. A férfi nagyon megbánta már, hogy egy lepcsest vett feleségül.

[link]

Ennek fényében a válaszom: asszem nem, de látni kéne

2019. febr. 17. 21:36
 8/12 anonim ***** válasza:

Az én puncim fodros és kiáll a közepe, ha szétteszem a lábam, akkor nagyon csúnya(szerintem), de a jelenlegi partnerem meg imádja szopogatni. Ha bennem van akkor meg mondja, hogy milyen jó szűk vagyok.

A saláta punával nem egyenlő a szétdugottság. Adottság.

2019. febr. 17. 23:53
 9/12 anonim ***** válasza:
45%
Fúj. Már elolvasva is undort kelt bennem a lepcses szétnyílt punci látványának elképzelése.
2019. febr. 17. 23:57
 10/12 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretem
2019. febr. 18. 07:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!