Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem érzek semmit a lányból, és 14 cm a péniszem kerülete, akkor most ő túl tág vagy én nem vagyok megfelelő?
Egyáltalán nem erzem, amikor benne vagyok, tul nedves is illetve 3 ujj is belefer.
Szerintem már 4et is beletettem egyszer, de nem egymas mellett, hanem kicsit egymasra csusztatva.
Egyébként a péniszem nem hosszú, hosszra is 14 cm, de nem hiszem hogy a "túl tág / vagy a férfi túl vékony " problémánál ez számítana.
Köszönöm az értelmes válaszokat.
Ez nézőpont kérdése barátom.
Nézhetjük úgyis, hogy te nem vagy elég vastag a lányhoz meg úgy is, hogy a lány nem elég szűk hozzád.
Ez egyikőtöknek sem a hibája.
Van akinek Te leszel tökéletes és van aki számára lesz tökéletes.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Uncsiiiii.....
Ha valóban van csajod, amit kétlek akkor ha szereted meg tudjátok beszélni normálisan, aminek lehet a vége az elválás.
A farkad vékony , a lány kevésbé feszes plusz nedves, nem passzoltok... Ezen vagy túllendültök vagy minden nap kiirhatod. De ettől nem lesz vastagabb a cerka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!