Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti ha eloszoe szexeltek egy pasival akkor is elvezitek?
Figyelt kérdés
Vagyis el tudtok elvezni es mindenfele pozban csinaljatok vagy csak hanyatt fekszetek es arra vartok hogy elvezzen mar el?2019. febr. 16. 16:02
1/7 anonim válasza:
Ez milyen bugyuta kérdés? Miért ne élvezném?
2/7 anonim válasza:
Én lerakom a botot az ágy mellé,ledobom az otthonkát, abból könnyű kibújni, ruhát már nehezen vetem le, és mehet a nyali fali.
80N
Szeretik a fiúcskák.
3/7 anonim válasza:
Én nem szexeltem soha egy fiúval se . De nem is akarok majd én harcolok meg a fiúért. 20N
4/7 anonim válasza:
Persze h élvezem. Az más h volt már rá példa h az első talinál nem volt orgazmusom.
6/7 anonim válasza:
Férfiként szégyelném magam ha az első szex idején nem lenne a csajnak orgazmusa. Nem is csodálkoznék ilyen esetben ha elmaradna az összes többi alkalom.
42F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!