Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon szokatlan az, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szokatlan az, hogy közel a negyvenhez testileg a 15-20 közötti lányok vonzanak?

Figyelt kérdés
2019. febr. 16. 12:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
nem
2019. febr. 16. 12:19
 2/17 anonim ***** válasza:
Nem az
2019. febr. 16. 12:19
 3/17 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, hogy ez elüt az átlagtól.
2019. febr. 16. 12:20
 4/17 anonim ***** válasza:
91%
Itt a gyakorin teljesen normális.
2019. febr. 16. 12:31
 5/17 anonim ***** válasza:
Azok a csajok nagyon szexik, nekem is tetszenek.
2019. febr. 16. 12:32
 6/17 anonim ***** válasza:
27%

Nem fura, ez az átlag férfi izlés. De a nőmozgalmak úgy formálják a világot, hogy ezt is már lassan betegesnek kell majd érezni. (Én még ezt a harcukat is megértem, felnőtt férfiaknak fiatal csajokat használgatni tényleg nem elegáns, mégha kívánatosak is.)

Az USA-ban pl. sok államban (pl. Kaliforniában, Floridában is) büntetendő 21 feletti ha majdnem 18 évessel szexuália kapcsolatot létesít.

[link]

2019. febr. 16. 12:33
 7/17 anonim ***** válasza:
0%

Ma ez a trend.

Harmincas éveim elején járok.Ugyanúgy megkapok negyveneseket mint tiniket,nagyon élvezzük mindketten az aktuális partnerrel.Bár jobban szeretem a fiatalabbakat esetleg a szűzeket vagy szexuális téren tapasztalatlanabbakat,élmény bevezetni őket a szexualitás világába,új dolgokat mutatni,nagyon hálásak...

2019. febr. 16. 12:34
 8/17 anonim ***** válasza:
0%

Nem. Itt mindenkinek csak azok a csjok jönnek be.

L

2019. febr. 16. 12:36
 9/17 A kérdező kommentje:
Igazad van. De ha vannak szüleid és azok megtudják, hogy egy közel negyvenes férfival jársz együtt, akkor hogyan reagálnának? Szerintem adódhatnának problémák belőle.
2019. febr. 16. 12:43
 10/17 anonim ***** válasza:
Saját korától függetlenül a legtöbb férfi durván ezt a korosztályt tartja külső alapján szexuálisan a legvonzóbbnak. Te sem véletlenül a szexualitás kategóriába írtál, nem a párkapcsolatosba. Az agyaddal tudod, hogy nem jönnél össze párkapcsolatra egy 17 évessel, de attól még lehet vonzó.
2019. febr. 16. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!