Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szokatlan az, hogy közel a negyvenhez testileg a 15-20 közötti lányok vonzanak?
Nem fura, ez az átlag férfi izlés. De a nőmozgalmak úgy formálják a világot, hogy ezt is már lassan betegesnek kell majd érezni. (Én még ezt a harcukat is megértem, felnőtt férfiaknak fiatal csajokat használgatni tényleg nem elegáns, mégha kívánatosak is.)
Az USA-ban pl. sok államban (pl. Kaliforniában, Floridában is) büntetendő 21 feletti ha majdnem 18 évessel szexuália kapcsolatot létesít.
Ma ez a trend.
Harmincas éveim elején járok.Ugyanúgy megkapok negyveneseket mint tiniket,nagyon élvezzük mindketten az aktuális partnerrel.Bár jobban szeretem a fiatalabbakat esetleg a szűzeket vagy szexuális téren tapasztalatlanabbakat,élmény bevezetni őket a szexualitás világába,új dolgokat mutatni,nagyon hálásak...
Nem. Itt mindenkinek csak azok a csjok jönnek be.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!