Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak mi a véleményetek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak mi a véleményetek a természetes adottságokról?

Figyelt kérdés
D kosaras melltartót hordok. Tudom, hogy sok nő plasztikáztat, hogy nagyobb legyen neki, viszont én nem szeretem, hogy ilyennel áldott meg a természet. Inkább természetesen legyen nagy vagy plasztikázott?
2019. febr. 16. 11:26
1 2
 11/14 Gymnospermatophyta ***** válasza:

Csak is a természetes. Persze függ attól, hogy milyen az alakja, tehát azért minden D kosaras nem mondanám, hogy tetszik, de ha szép, akkor - nekem - jobban bejön, mint egy kisebb. :)

24/f

2019. febr. 16. 12:21
 12/14 anonim ***** válasza:

Srácok.

Nem néktek kell hordani cipelni

Mi érezzük hogy nekünk ez már túl nagy ,kényelmetlen és nem Ti

2019. febr. 16. 12:31
 13/14 anonim ***** válasza:
A számadatok egy testről mit sem számítanak képek nélkül,az összkép a lényeg hogy mi hogyan oszlik el a testen.Ha jelenleg a mellméretet kérdezed az számít hogy milyen az alakja,állaga vagy tapintása,tehát mennyire feszes,ne legyen nagy esése,valamint nagyon számít hogy a bimbók is esztétikusak legyenek.
2019. febr. 16. 13:01
 14/14 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok nagy mell párti! Nekem a tenyérbe illő az ideális, és a természetes.
2019. febr. 16. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!