Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez milyen mell számotokra? Nekem szintén ugyanez csak sotetebb nagyobb bimbodvarral Kép
2019. febr. 15. 20:22
11/22 anonim 

válasza:

Az csak pozitívum, ha látszik a bimbóudvar. Ha nagy, az is tud izgató lenni.
12/22 anonim 

válasza:

Számomra nem izgató a nagy bimbóudvar viszont nem ronda! Ráadásul a mell formája nálam sokkal fontosabb.
23/F
13/22 anonim 

válasza:

Szerintem is nagyon nagyon szép és kívánatos
14/22 anonim 

válasza:

Amit leírtál, az az egyik kedvencem :)
15/22 anonim 

válasza:

Most nem azért de ha vélemênyre vagy kiváncsi miért nem a saját melledről teszel fel képet arc nélkül?
És egyáltalán nem azért irom mert rá vagyok izgulva idegenek fotóira, hanem mert igy totál értelmetlen!
Kiváncsi vagy valamire erre elküldesz egy tök másik képet.
Kb mintha kiraknám rocco farkát és megkérdezném hogy tetszik e , csak az enyém kisebb és vékonyabb...
A gólya olyan mint a veréb csak más a szine és nagyobb....
17/22 anonim 

válasza:

Szívesen mondanék véleményt a tiédről is! Amúgy szép cici!!
23f
18/22 anonim 

válasza:

Nekem a képen levő tetszik, de a túl sötét nem.
20/22 anonim 

válasza:

Jézusom! Ti most ugye vicceltek? Vagy nálatok ennyire leesett az igény? Ezek undorító mellek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!