Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kívánom elèlvezès után a szexet?
Mert te ilyen típus vagy.
Az ilyen lányoknál nem szabad “ellőni” hamar az első orgazmust hanem szépen hosszan fel kell építeni.
Mondd meg a pasidnak hogy te egyszer tudsz élvezni úgyhogy ne vigyen végig ujjazassal.
EOlvastam már erről, hogy vannak ilyen csajok, de nekem élvezés után is még simogathatja, csinálhatja, mert újra fel tudok izgulni. Igaz, már nem vagyok 20 éves, van pár év “ rutin “ mögöttem.
( nem kerek privit!)
van ez így, főleg ha intenzív a fizikai része. Páromnál szokott lenni, ha tényleg ujjazás vagy hasonló van. Ha csak orál és klitorisz, akkor még kívánja a behatolást.
Amúgy az a vicces, hogy ő sem kívánja, de ha mégis rámászok, elég fél perc és már ő is teljesen benne van. Sőt, második orgazmus olyan gyorsan szokott jönni, hogy néha harmadiknál sülök én el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!