Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, mit csinálnátok ha az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit csinálnátok ha az utcán, vagy valamilyen zárt helyen (például buszon) megálltok, leültök valaki mellé és azt látjátok hogy a srác éppen önkielégít?

Figyelt kérdés

Átülnétek, elsétálnátok máshová? Titokban figyelnétek? Vagy nyiltan végignéznétek? Esetleg segítenétek neki? Vagy ti is kedvet kaptok egy masztihoz?

Egyáltalán izgató nektek ez a látvány?

Ha lehet írjatok kort is, bár nem muszáj.

2019. febr. 14. 07:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
75%
Fel állok és inkább arrébb megyek
2019. febr. 14. 10:18
 12/16 anonim ***** válasza:
30%

Én segítenék a fess fiatalembernek kézzel, szájjal.

81/L

2019. febr. 14. 11:06
 13/16 anonim ***** válasza:

14 éves koromban sajnos volt ilyen..a tömött villamoson azt vettem észre, hogy egy félcsöves öreg fószer nagyon néz és nyalogatja a száját, mikor lentebb néztem, láttam, hogy közben kint van a bré, és épp kiveri. Sokkot kaptam, és villám gyorsan leszálltam. Biztos észrevette más is, nem tudom, mi lett utána, én sokáig nem hevertem ki.

Egyébként ilyen tizen éves korom körül volt még pár gyanús fószer, meg mutogatós bácsis történet velem is, meg az osztálytársaimmal is. Szerintem erre a korosztályra direkt rá vannak állva, mert ilyenkor még sokan nem tudják, mit tegyenek és nem szólnak, úgyhogy kisebb a kockázat. Ma már jó hangosan szóvá tenném a dolgot.

2019. febr. 14. 15:26
 14/16 anonim ***** válasza:

Azonnal elhúznék onnan, és ha valaki arra is menne megmondanám neki hogy válasszon másik útvonalat....

4-6-on már tapasztaltam azt, hogy egy másik nőt fogdostak és elővette a micsodáját is, de ott rendőrök is ki lettek hívva. Addig a villamos nem is ment tovább mások meg fel voltak háborodva ezért és a nőt szidták...

Én nem is tudom mit tennék egy ilyen esetnél. Elvégre mi van ha egy gyerek megy arra és észreveszi:/

2019. febr. 14. 19:14
 15/16 anonim ***** válasza:

Kétszer láttam ilyet, egyszer késő este a 4-es metrón, ott egy másik férfi szólt rá az illetőre olyan hangosan, hogy mindenki más hallotta, aki a környékén ült, valami olyasmit, hogy "Ez most komoly, hogy a metrón ..... i a fa...át?

Nyilván mindenki felkapta rá a fejét, a pasi meg lászállt a következő megállónál.

Egyszer meg az utcán voltam ilyennek szemtanúja, kevésbé forgalmas helyen, de hétköznap délelőtt tavaly nyáron úgy, hogy a fickó előtte velem együtt várt egy zebránál, a zöld jelzésre, és közben kb. úgy bámult, mint aki még életében nem látott nőt. (Nyilván nem szkafanderben voltam augusztusban, de nem is túl lengén, abszolút nem kihívóan öltözve.)

Aztán ő jóval gyorsabban haladt, és kb. a harmadik kereszteződésnél azt láttam, hogy kb. 5 méterre a saroktól, egy kis mellékutcában, lehúzott sliccel épp a farkával foglalatoskodik.

De nem úgy, hogy a sövény felé fordult volna, vagy ilyesmi, hanem simán a forgalmasabb utca felé fordulva, és mikor látta, hogy észrevettem, akkor sem fordult el.

Először simán tovább mentem az első meglepetés után, de aztán gondoltam, úgy csinálok, mint aki telefonál, miközben szándékosan számára látható helyen maradtam, és felé néztem.

Na akkor elhúzta a csíkot, mert gondolom, azt feltételezte, hogy rendőrt hívok.

Nálam az ilyesmi azért veri ki a biztosítékot, mert én felnőtt nőként nyilván tudom ezt a helyzetet kezelni anélkül, hogy felzaklatna, de ha mondjuk egy kamaszlány vagy még kisebb lány jár éppen arra úgy, hogy ráadásul még más ember sincs a környéken, akkor belőle nyilván más érzést vált ki, és lehet egy komolyabb trauma számára számára.

2019. febr. 14. 23:28
 16/16 anonim ***** válasza:

Én olyan világban élnék szívesen, ahol ez a férfiakkal történik. Milyen buli lenne már, sok kiéhezett nő fogdosna meg izgatná a csiklóját miközben kéjes tekintettel néz rám egy tömegközlekedési eszközön.

Azt mondják nincs bennem empátia, pedig egyszerűen csak aszerint élek, hogy "bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak".

2019. febr. 15. 01:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!