Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utazott már valaki meztelenül autóban? Vagy szexeltetek, maszturbáltatok az anyósülésen hátsó ülésen miközben valaki vezettet?
Figyelt kérdés
2019. febr. 13. 21:36
11/19 anonim válasza:
Vezetés közben már vertem ki. Nem forgalomban
12/19 anonim válasza:
Igen, többször.strandra csak egy szörf gatyába mentem le hazafele levettem mert nem akartam vizes legyen az ülés, de én közel lakom 5p kocsi
14/19 anonim válasza:
IFA-ban a kollégámmal az M7-esen. Velencén csobbantunk, sietni kellett, fülkében tudtunk csak átöltözni, törölköző nem volt. Mezítláb vezettem és jobban, mint sok vezető, aki kalapban kesztyűben és szemüvegesen vezetett, Sosem okoztam balesetet!
15/19 anonim válasza:
Volt egy barátnőm,ilyen téren kicsit lökött volt,ő sokszor meztelenre vetkőzött a kocsiban,mellettem az anyósülésen.Nyilván nyári időszakban,amikor amúgy is minimális ruha volt rajta.
16/19 anonim válasza:
Ültem már meztelenül kocsiban,nyilván nem én vezettem L.
17/19 anonim válasza:
Ültünk meztelen a kollégámmal terepjáróban, és úgy mentünk 30 km.-t.
Meló után megfürödtünk egy tóban, de már naplement volt. Meztelen fürödtünk, mivel váltó gatya nem volt. Majd a pólónkat az ülésre tettük és mentünk a telephelyre. Izgalmas volt meztelenül vezetni,főleg mert(kollégának meg felállt a répa)a rendőr ne állítson meg ! :)
18/19 anonim válasza:
Alsó testem volt már többször is meztelen vezetés közben
19/19 anonim válasza:
Én csak átöltöztem az anyósülésen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!