Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
GigiDiAugustino kérdése:
Ha tökönrúg a nő, akkor utána még megtudom dugni? Sok idő amíg elmúlik a fájdalom?
Figyelt kérdés
2019. febr. 13. 18:20
2/10 anonim válasza:
Én biztos nem dugnám meg aki tökön rúg.
3/10 anonim válasza:
Ez már megint milyen hülye kérdés?!
4/10 anonim válasza:
Hát figyu. Ha én tökön rúglak egy acélbetétesben, szerintem pisálni se fogsz tudni nem, hogy dugni.
23l
Ne írj privátot.
5/10 anonim válasza:
Ha csak lájtosan csinálja, és nem esel össze akkor meg tudod dugni ja. Nekem is pl kell az ilyen hogy egyáltalán be tudjak indulni. A volt csajommal ez jól is működött. Kb úgy szokott lenni hogy belém térdel eggyet, és ha kifekszek akkor nyalom a lábát. Utána amikor már elviselhető állapotba jövök akkor pedig a szex is. Persze volt mikor kifeküdtem egy időre. Nagyon nem mindegy hogy talál el...
6/10 anonim válasza:
Aha, tokon rug, te meg halabol megdugod erte? :D Ez am a pasi :D
7/10 anonim válasza:
Ha tökönrúg akkor nem hinném h utána megengedné h megdugd őt. :)
És ezekután még megdugnád? Haláli :D
L
8/10 anonim válasza:
A mezítlábas rúgás még elmegy, a sarokkal/térddel kivitelezett már gázabb. időbe telik, mire elmúlik az érzés.
9/10 anonim válasza:
Ha lábmunka alá is helyezi az illetőt, akkor talán:).
10/10 anonim válasza:
Egy időben (pár évvel ezelőtt) iszonyúan izgatott, milyen érzés, ha tökön rúgnak. Amikor magamnak ütögettem a golyóimat, borzasztó nagyokat élveztem. Szóval átérzem a helyzeted :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!