Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igen, de nem biztos, hogy komoly kapcsolatban... Egy szexkapcsolatnál simán, de amúgy csak akkor, ha ismerjük a másik párt régóta, különben lehet féltékeny lennék. :)
sajnos most szingli vagyok, így nehéz lenne megvalósítani
/F
Igen. Mi ezt keressük. V lanyt.
F
nekem nem jött be. Engem jobban izgat, hogy a páromnak jó legyen és hidegen hagy, hogy az új csajnak milyen. Párom élvezte, de őt sem gerjesztette be annyira. Egynek oké, de őszintén, nem érdekel az az extra csaj.
Egy többes egészen más, ahol mindketten foglalkozunk a csajjal, de amúgy egymással is, de a párcsere igazából azoknak tök jó, akiket izgat a megcsalás, de nem akarják megcsinálni.
Ahogy az egyik ilyen pár mondta, ez egy "legális megcsalás", és ők direkt azért mennek ilyen bulikba, hogy pasi jobbra, csaj balra, kitombolják magukat másokkal és együtt mennek haza. Minket ez nem izgat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!