Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők, Ti elvennétek egy fiatal, kamasz fiú, srác szüzességet?!
El
Bár nem nagyon érdekelne ha szeretem
Nem, mert én a tapasztalt férfiakat szeretem.
De biztos sok olyan csaj van aki megtenné.
A lányokat nemigen érdekli a fiú szüzessége, nincs benne vonzerő. Ha amúgy lefeküdne vele, akkor szinte teljesen mindegy, szűz-e. Majd belejön. Talán egy érett nőnek izgalmas lehet a fiatal fiú energiája, szertelensége, de nem a szűzesség maga.
Ne aggódj emiatt, de ne is reménykedj abban, hogy ez hozzásegít egy alkalomhoz.
#7es, mondjuk ezzel nem értek egyet, én valami miatt gerjedek a szüzekre, a pasimmal is gyakran játsszuk azt, hogy neki ez az első. Szóval vannak ilyen nők, bár tény, a legtöbb nőt nem érdekli, ha egy srác szűz.
Például egy megszeppent, okos, fiatal srácban látom a potenciális leendő szeretőt, akinek én taníthatnék, ő pedig visszaadná amit tőlem tanult. Ez nem rossz dolog. Persze nem a 14 évesekre gondolok, de egy 17 éves vagy annál idősebb fiút simán el tudok képzelni szeretőnek.
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!