Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Undorodom a barátnőm arcbőrétől, nem bírok vele szexelni ha nincs rajta smink?
Ezek szerint te sem uszodába vitted a csajt első randin :D
Igen gáz, de van rá megoldás, amit javasoltak már neked mások is. Addig pedig csináljátok sötétben.
Uszodába is mindegy ha vízálló a smink :D van olyan smink ami komolyan nem jön le mert annyira vízálló...
Na de. Ezért nem használok sminket, inkább felvállalom azt a pár pattanást ha van is néha és így egy barátom se lepődik meg reggel ha smink nincs rajtam ... Kérdező: Te nem abba a lányba szerettél bele aki a smink alatt van, hanem a hamis képébe. Nem vallod be a barátnődnek ezt és inkább húzod az időt. Vajon miért is vagy a barátnőddel? Nem találsz lovat, szamárnak tartod? Jó ürítened? és csak ennyi? ?:/ Sajnálom szegényt.Persze mondhatnám azt is, hogy miért kell mutogatni hamis arcot hülye sminkkel , ugyanakkor megértem mert akinek nagyon durva pattanásai vannak az biztos szégyelli is. Sajnálom mert nem tehet róla, ez van van akinek ilyen a genetikája.
Ha komolyan szereted akkor megteszel mindent azért, hogy a barátnőd jól érezze magát a bőrében. Mondjuk segítesz neki első lépésnek azt ,hogy megtaláljátok az okot amiért ilyen a bőre...
Az igaz szerelemről neked még tanulnod kell elég sokat. Kívánom, hogy ismerd fel mi az az igazi érzelem .
Nem emlékszem, hogy valaha is láttam volna a Gyakorin ilyet, hogy minden válaszoló ugyanazt mondja (az első is, csak gúnnyal, amit nem mindenki értett).
Kérdező, azok a foltok nemsokára el fognak tűnni, és te egész életedben sajnálni fogod, hogy elvesztetted ezt a lányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!