Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan szerelő vagy egyéb házhoz kijáró személy, - aki a munkája mellett- "lerendezte" a háziasszonyt, vagy más jelenlévő hölgyet?
Jaj, már megint a GYK okoskodói, közben meg nem egy ismerősöm van, aki maszekol és nem egyszer fel lett dobva a labda, hogy be kellene rakni.
Nyilván nem mindennapos, de aki rendszeresen jár ki és nem egy fogatlan alkoholista szar, az kapja az ajánlatokat.
Iparos vagyok. Van pár történet nem csak nekem, hanem kollégáknak is.
Konkrétan az egyik üvegesnek mindig úgy jönnek az ilyen felhívások házas nőktől hogy felhívják "el kéne vinni az üveget." :)
A házban egy nő hívott át hogy rakjam össze a szekrényt amit vett, mert a férje műszaki analfabéta.
Utána kávé, közben szemezés, csók, dugás és egyebek.
Mint kiderült a férje nem csak a szereléshez nem ért.
Nekem egyszer a vízszerelő ajánlotta fel ilyen jellegű "szolgáltatását" is.
Igaz, ismertük egymást máshonnan is,régen egy faluban laktunk, de ennyi...Sosem gondoltam volna róla, hogy egyszer rám startol.Ráadásul a szomszédaszonyom volt akkoriban a párja.A pasi felajánlotta, hogy emiatt se zavartassam magam, hozzájuk is átmehetek, majd csendben csináljuk,és akkor a párja a másik szobában úgysem veszi észre.Az a vicc,hogy mindezt halál komolyan gondolta, pedig rég nem 20 éves már a faszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!