Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így észre venné, hogy egy másik fiúval voltam?
Figyelt kérdés
Elméleti kérdés. Ha óvszer nélkül élvez el bennem egy fiú utána pedig fél óra múlva egy másik fiúval fekszek le szintén óvszer nélkül akkor érezné, hogy ott nemrég más is volt ?2019. febr. 10. 20:56
3/6 anonim válasza:
Nem.
A majmoknál van ilyen amúgy.
4/6 anonim válasza:
Szerintem nem, de az első miért nem a szádba élvez és nyeled le nyom nélkül. Akkor lehetnél igazán biztos. Nincs nyoma, se folt se semmi. Hm?
5/6 anonim válasza:
Gyakorlati válasz: Lehet érezni a G szagot ha ilyen gyorsan megy utánad.
6/6 anonim válasza:
Az több dologtól is függ. A szeretkezés végeztével a hüvely összelappad, és a rövid idő után elfolyósodó ondó majdnem teljesen kifolyik. Ha általában nagyon nedves szoktál lenni, akkor a második nem veszi észre. Ha nem, akkor azon múlik, hogy jó megfigyelő-e. Ugyanis azt érzi, hogy síkosabb vagy, mint a szokásos.
Nem volt ilyen az életemben, de saját magam után félórával éreztem, és megértettem, hogy miért van.
Föltételezem, hogy alaposan megmosdanál, akkor a szagot nem érezni.
A helyedben az első fiút hanyagolnám, mert nem jöttél volna össze a másodikkal, ha az elsőt igazán szeretnéd. Ja, látom, elméleti a kérdés... ;-)
Bár vannak ilyen lányok, akik nagyon "kiváncsiak".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!