Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok és hölgyek, titeket zavar, ha egy pasi nyalás mániás?
Figyelt kérdés
Természetesen a szex többi részében is odateszi magát gond nélkül, de sűrűn tapad a szájával a lábatok közé mert erre gerjed.2019. febr. 10. 17:52
12/25 anonim válasza:
Engem nem zavarna, ha meg jól csinálja akkor pláne jó
13/25 anonim válasza:
Ha érzéssel csinálja, akkor álompasi :D
15/25 anonim válasza:
Én is nyalasmanias vagyok :) szeretik a nők :)
16/25 Boszorkány_ válasza:
Ha nem csak lefetyel akkor jöhet!
18/25 anonim válasza:
Eddig három nőtől kaptam meg, hogy velem élték át a legnagyobb orgazmusukat. Mind 40 fölöttiek. Arra vagyok a legbüszkébb, hogy saját magamtól találtam föl, hogyan nyaljam ki őket, nem tanítottak, inkább kérdezgettek, hogy áruljam el, mit csinálok ott velük.
Ugyanakkor sok évig voltam együtt olyannal, aki nem hagyta, így sose tapasztalta, azt mondta, nem szereti. Őt zavarta.
19/25 anonim válasza:
Ha jól csinálja, odafigyel rám akkor imádom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!