Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érdekli anyumat a szexuáls életem? Ilyet más is tapasztalt már?
A védekezésen túl, kérdezősködik mindenfélét.
23/N
Szerintem csak aggódik , próbál minél inkább a közeledben maradni
Végülis ő vigyázott rád amikor kicsi voltál (legalábbis gondolom)most meg már saját szexuális életed van
Mond el neki hogy ez zavar téged és kérdezd meg miért érdekli ennyire aztán nyugtasd meg hogy szereted 🙂
Ez attól függ mit takar az “érdekli” szó. Érdekli, hogy védekezel-e, vagy tervben van-e baba. Érdekli, hogy azért nem minden jöttmentnek adod oda magad, érdekli, hogy egészséges vagy nem csak a szemmel jól látható külső testrészeiden, stb. Ez teljesen oké, ezt én is megosztom édesanyámmal. Ő nevelt fel, joga van hozzá, olyan mintha a barátnőm lenne. Igaz nem tud beleszólni nagyon mit, de meghallgat ha van mondanivalóm.
Viszont ha úgy erted, hogy érdeklődik, hogy milyen pózban, hol, hogyan, mikor, kivel, volt-e orgazmusod, mekkora a pasid mérete, masztizol-e, meg ilyenek. Na én ott mennék ki, hogy “anya azért mindennek van egy határa”.
23/N
Hat szerintem nem normális
Semmi köze hozza
Félt!
Szeretne tanácsot adni a szexhez, és nem tudja hogy úgysem fogadnád el, ha még 1000x hasznos is lenne!
Szeretne tanulni új dolgokat, de félénk mint te, ezért inkább a gyerekétől tanulna.
Kíváncsi hogy élvezed-e a szexet, mert ő bizony nem élvezte soha apáddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!